GO UP
Image Alt

.

Una selezione dai media albanesi sulla nostra conferenza stampa del 27 luglio 2022 a Tirana

Turizmi dhe punësimi në Mirditë nën shembujt e projekteve evropiane! Projekte nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim